vineri, 18 ianuarie 2013

Plansul bebelinei -partea a doua

Ei...da. Ne-am facut mare. Avem doua luni si doua zile :)
Iata schimbarile:
1- plansul de colici e ocazional, mai ales in timpul mesei - a doua jumatate de biberon, agitatie maxima. Se pune bebelina in pozitia de scos aerul si se mai linisteste. Dupa o mica pauza continua sa pape pana da gata aproape tot (cam 120-150 de ml la patru ore).
2- plansul de ...PLICTISEALA. E satula, a ragait, scutecul e schimbat. Suzeta o scuipa. Plansul e diferit, cu intreruperi , si usor..melancolic. Ceva de genul: "Uu..aaa.Da nu vine nimeni? Da de mine ati uitat? Da mai stau mult la orizontala ca m-am plictiiisiiit. Helllooo! " In general sunt cam doua perioade din zi cand este mai alerta dupa ce a mancat si somnul nu se lipeste nicicum..Daca nu e bagata in seama plansul escaladeaza spre plans 'de nervi'. "Adica chiar in halu asta...nu va pasa chiar deloc de mine??!". Se pune bebelina in leagan sau se da drumul la carusel si muzici de tot felul...ceea ce o incanta teribil.
3. plansul de ' Nu mai pot. Nu pricepi ca nu mai pot. NU mai intra nicio picatura de lapte. Gata. Lasa-ma-n pace ca vreau sa dorm'.

Cam astea :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu