vineri, 1 iunie 2012

Bun venit mamici si tatici !

Daca ai ajuns aici...felicitari! Tocmai ai aflat ca...vine barza!
Te afli la inceputul unei calatorii minunate, si o poveste care 'iti va ocupa tot timpul'!

Asteapta-te sa primesti sfaturi din toate partile. Parinti, bunici, 'experti', te vor bombarda cu indicatii pretioase, despre ce sa faci si ce sa nu faci, ce sa mananci, ce sa cumperi, cum sa iti cresti odorul.
In minte ti se amesteca modele de carucioare, marci de biberoane, instructiuni de alaptare, probleme de sanatate, tot felul de temeri, intr-un cuvant, panica este aproape.
Apar semnele de intrebare. In librarii vei gasi multe carti de specialitate dar majoritatea scrise de americani, si traduse 'cuvant cu cuvant' in limba noastra. Au conditii grafice deosebite si un pret pe masura, dar din pacate nu prea se potrivesc cu realitatea in care traim.
Ai vrea sa apesi un buton si totul sa se clarifice. Internetul e plin de informatii, dar sa recunoastem, e cam...haotic. In plus, sunt si multe 'aberatii' cu care nu merita sa-ti pierzi timpul. Ai nevoie de un loc unde raspunsurile sa fie verificate si usor de gasit,  iar reclamele si ofertele de tot felul sa nu-ti zgarie retina.
Ei bine, e ziua ta norocoasa! Aici nu vei gasi enervantele 'google ads' si nici concursuri sau promotii care sa-ti invadeze ecranul. Nimeni nu o sa-ti 'vanda' un anumit produs, ci o sa primesti cateva optiuni din care poti alege ce ti se potriveste mai bine. Acest blog este creat de o viitoare mamica, ce a intampinat aceleasi dificultati ca si tine in gasirea informatiilor. Dupa multe 'sapaturi' in lumea virtuala, cursuri de puericultura si discutii cu parinti experimentati, am ajuns la concluzia ca aveam nevoie de ceva mult mai simplu si mai bine organizat: un fel de 'agenda', cu toate 'temele' de interes consolidate, unde toate 'dilemele' noilor parinti sa isi poata gasi mai usor rezolvarea.
Ca si un nou nascut, acest blog este in continua crestere, asa ca orice sugestie este binevenita!

Cu drag,
Andreea M.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu